Bitcoinin Hodling-käytäntö on ylös, ylös, ylös

Bitcoin Trader avaruudessa tapahtuvan hodlingin määrä on kasvanut kymmenkertaiseksi. Unchained Capitalin julkistaman uuden kaavion mukaan niiden bitcoinien haltijoiden lukumäärä, jotka eivät ole siirtäneet digitaalisia varojaan viimeisen vuoden aikana, on noussut kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle.

Hodling on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tason

Tämä on täysin järkevää, kun tarkastellaan taloudellisia olosuhteita, joissa ihmiset kaikkialla kohtaavat. Koronaviruspandemia on aiheuttanut suuria muutoksia maailmantalouksissa. Fiat-valuutat ovat menettäneet suuren osan kestävyydestään viime viikkojen aikana, kun Yhdysvaltain dollari on kokenut massiivisen pudotuksen, joka on vienyt sen uusille matalimmille tasoille.

Tämän seurauksena monet etsivät omaisuutta, kuten bitcoinia, kultaa ja muita, keinona pitää vaurautensa suojassa taloudellisia ongelmia, kuten inflaatiota vastaan. Monet näkevät bitcoin-keinon monipuolistaa salkkujaan ja pitää rahansa turvassa. Useat kryptovaluuttapörssit, kuten Coinbase, ilmoittivat jopa 1 200 dollarin ostoista bitcoineja ja muita salauksen muotoja aikaisemmin vuonna sen jälkeen, kun amerikkalaisille tehtiin elvytystestejä, joiden hinta oli alle 75 000 dollaria vuodessa.

Nämä elvytystestit olivat arvoltaan noin 1200 dollaria. Siksi ei ole sattumaa, että tällaiset määrät on ostettu myös kyseisten pörssien ja alustojen kautta.

Kaavio menee yksityiskohtaisesti bitcoinien haltijoiden tiettyjen käyttäytymisten suhteen. Aina hinnan noustessa näytetään, että suurin osa BTC-faneista myy tai kauppaa kolikoitaan joko USD: lla tai USDT: llä (suosittu vakaa valuuttakurssi). Aina kun valuutan hinta laskee, hodling nousee, koska ihmisillä on taipumus pitää kolikot turvassa digitaalisissa lompakkoissaan ja kieltäytyvät siirtämästä varoja, kunnes kolikko osoittaa mahdollisen toipumisen merkkejä.

Valuutta saattaa mennä hyvin myöhään. Omaisuuserä nousi äskettäin 11 000 dollarin markan yläpuolelle ja hyppää hiukan päivittäin (kirjoittamishetkellä sen kauppa on tällä hetkellä noin 11 300 dollaria). Valuutta on kuitenkin ollut suurimmaksi osaksi vaikeassa maassa koko vuoden 2020 ajan. Esimerkiksi omaisuuserä laski viime kädessä korkealle 3 000 dollarin vaihteluvälille huolimatta kaupasta helmikuussa kuukautta aiemmin yli 10 000 dollarilla.

Asiat olivat vähän järkyttäviä ennen

Jopa silloin, kun valuutta oli oletettavasti menestyvä – esimerkiksi omaisuuserä hyppäsi jälleen 9 000 dollarin markan ohi toukokuun alussa – asiat eivät olleet täysin varmoja. Viikkoa myöhemmin valuutta liikkui 10 000 dollarin ohi, mutta vain hetkeksi, todennäköisesti kolmannen puolittumisen ympäröivän hypeen vuoksi. Myöhemmin se laski takaisin 9000 dollarin hintaan, mikä antoi kauppiaille huolen siitä, missä ja miten kolikko liikkuu seuraavaksi.

Tämä tapahtuisi myöhemmin uudelleen kesäkuun alussa. Valuutta siirtyisi 10 000 dollarin ohi vain muutaman tunnin, mikä johti siihen, että monet kauppiaat uskoivat, että BTC ei ollut riittävän vahva takaamaan myynnin tai tulevien kauppojen. Niinpä paras vaihtoehto oli pitää niiden reppujen paikallaan pitäminen ja koskematta mitään kyseessä olevaa rahaa.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.