Bitcoin Market Cap is nu groter dan Intel of Coca-Cola

Bitcoin haalt Intel en Coca-Cola in met een marktkapitalisatie van $205 miljard.

Te midden van een grote bullish trend op de cryptocurrency markten, overtreft de marktkapitalisatie van Bitcoin (BTC) enkele grote beursgenoteerde bedrijven zoals Intel en Coca-Cola.

Na een bullish market eind juli 2020, zag Bitcoin’s marktkapitalisatie een significante stijging om een drempel van $200 miljard te overschrijden. Vanaf de perstijd is het marktplafond van de grootste cryptocurrency goed voor meer dan $207 miljard, onderaan van een eerder vandaag geregistreerde $222 miljard intraday-hoogte, volgens gegevens van Coin360.

Als zodanig is Bitcoin momenteel meer waard dan de aandelen van grote wereldwijde bedrijven als Intel en Coca-Cola in termen van marktkapitalisatie. Op 31 juli, sloten de aandelen van Intel en Coca-Cola bij een marktkapitalisatie van $203 miljard en $202 miljard, respectievelijk, volgens gegevens van Macro Trends.

Intel ziet een scherpe verkoop in de afgelopen dagen.

Intel, een groot wereldwijd technologisch bedrijf, zag de afgelopen dagen een opmerkelijke daling van het marktaandeel. Nadat Intel teleurstellende Q3 inkomensbegeleiding op 22 Juli postte, daalde het de markt GLB van het bedrijf onder $259 miljard om zo veel zoals $45 miljard tegen 24 Juli, volgens gegevens van Macro Tendensen later te verliezen.

Dit is niet de eerste keer dat Intel achter Immediate Edge aanzat door marktkapitalisatie. In de loop van 2017 ging Intel’s marktkapitalisatie niet hoger dan $220 miljard, terwijl Bitcoin’s marktkapitalisatie een drempel van $300 miljard overschreed in haar historische bullish run van 2017, toen BTC haar recordhoogte van $20.000 bereikte.

De markt van Coca-Cola is sinds maart onder de $200 miljard gebleven.

Temidden van coronavirus-benzine onzekerheid, leed de drankenreus Coca-Cola aan een belangrijke verkoop vroeger op het jaar. In maart 2020 verloor Coca-Cola in de loop van een maand meer dan 90 miljard dollar aan marktkapitalisatie als gevolg van de wereldwijde pandemie. De daling resulteerde uiteindelijk in de grootste daling van de kwartaalomzet van het bedrijf in minstens 30 jaar, zoals vorige week gemeld.

Daarentegen heeft Bitcoin dit jaar meerdere bullish moves gezien, een stijging van meer dan $80 miljard, oftewel ongeveer 40%, in marketcap sinds 1 januari 2020. De grootste cryptocurrency door markt GLB heeft onlangs zijn nieuwe 2020 hoogtepunten geraakt, kruisend het $12.000 prijsteken op 2 Augustus.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.