Balancer Labs scorer investeringer fra Pantera Capital

Balancer Labs scorer investeringer fra Pantera Capital og Alameda Research

  • Store kryptovaluta-investeringsselskaber køber op Balancer-tokens.
  • V2 i protokollen sigter mod at forbedre brugernes oplevelse.
  • BAL-token stiger 10%, men er stadig langt nede fra sin all-time high.

Trust Project er et internationalt konsortium Bitcoin Lifestyle af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Decentraliseret automatiseret markedsproducent Balancer har låst investeringer fra de institutionelle kryptokurrency venture-virksomheder Pantera Capital og Alameda Research for at udvikle en anden version af protokollen.

Fortsæt med at læse nedenfor

Balancer Labs DeFi-protokollen giver enhver mulighed for at oprette eller tilføje likviditet til tilpassede puljer og optjene handelsgebyrer. Det har lige fået en ny indsprøjtning af midler gennem to enorme investeringsselskaber, der har købt stash af indfødte BAL-tokens fra Balancer Labs treasury.

Meddelelsen tilføjede, at den nye finansiering vil hjælpe med at udvikle Balancer Labs-teamet, når udviklingen af ​​Balancer V2 stiger. V2-iteration vil gennemgå det nuværende system for at introducere forbedringer af transaktionsomkostninger, lette udviklerintegration og udvide brugeroplevelsen.

Reaktion fra Balancer Higher-Ups

CEO for Balancer Labs Fernando Martinelli erklærede, at partnerskabet var tilpasset deres vision om at opbygge programmerbar likviditet til at drive det nye finansielle system.

Joey Krug, Co-CIO for Pantera Capital, tilføjede, at Balancers oprettelse af finansielle primitiver, der ikke tidligere var mulige, er et af de mest spændende aspekter af DeFi;

„Magien ved Balancer er, at dens smarte puljer giver værdi til alle dele af likviditetsøkosystemet – som en selvbalancerende portefølje for aktivsejere, en dyb likviditetskilde for forhandlere og et bootstrapping-værktøj til udstedere.“

I mellemtiden erklærede Alameda Research-chef Sam Bankman-Fried, der er blevet lidt af en superstar i branchen for nylig, at Balancer
er et af de få projekter, der bevæger DeFi-rummet fremad ved at skabe handels- og likviditetsmuligheder, som intet andet projekt tilbyder og tilføjer;

”Rumets fremtid afhænger af dets evne til at skalere og vokse; der er skrevet meget om skalering, men overraskende lidt om produktvækst, hvilket i sidste ende er lige så vigtigt. ”

Antallet af købte poletter og deres købspriser blev ikke oplyst, hvilket udløste det ulige spørgsmål fra dem, der kommenterede meddelelsen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.